Trustpilot

Workshop high tea

Zin om een leuke workshop te doen met vriendinnen, familie of collega’s waar samenwerking en lekker eten centraal staan, boek dan snel.

Wat houdt de workshop in

Je gaat( in paren) 2 hapjes maken, deze worden aan de hand van een duidelijk recept en begeleiding van mij klaargemaakt, de hapjes die gemaakt worden zijn;

Scones met clotted cream en jam (jam word niet zelf gemaakt), brownies, lemoncurdcake (je maakt zelf je eigen lemoncurd), zelfgemaakte frambozen mousse, cupcakes met swiss meringue botercreme, pizza bonbons, quiche zalm, spaans worstenbroodje, sandwich kip en zalm, phinwheel spinazie/kaas (mochten er andere suggesties zijn hoor ik dat graag).

Als we dan klaar zijn met de hapjes maken ga ik de tafel dekken of als de groep groter dan 10 personen is het buffet klaarzetten om daarna onder het genot van een glas biologische prosecco en natuurlijk thee de hapjes te nuttigen.

De workshop duurt ongeveer 3 á 4 uur inclusief nuttigen high tea en wordt gehouden in Lisse. Kosten van de workshop zijn €39.95 p.p. all inclusive.

Minimale aantal personen voor de workshop is 8, stuur mij een berichtje of bel me even voor meer informatie.

Aanmelden kan via het contact formulier, de verdere info krijg je dan via mail toegestuurd, voor verdere vragen kun je mij ook bellen op het volgende telefoonnummer 0611055714.

 Zie je graag in Lisse om er met elkaar een gezellige high tea van te maken.

Voor deze workshop kan je je aanmelden alleen of samen, workshop gaat door bij 8 aanmeldingen 

21 december (kerst special) (€45.00) eerste aanmeldingen zijn al binnen