Trustpilot

Workshop high tea

Zin om een leuke workshop te doen met vriendinnen, familie of collega’s

waar samenwerking en lekker eten centraal staan, boek dan snel.

Zin om een leuke workshop te doen waar samenwerking en lekker eten centraal staat? Meld je dan als groep voor bijvoorbeeld een babyshowers, vrijgezellen dag, verjaardagcadeau of personeelsuitje

Wat houd de workshop in:

Je gaat in paren 2 hapjes maken, deze worden aan de hand van een duidelijk recept en begeleiding van mij klaar gemaakt, de hapjes die gemaakt worden zijn;

Scones met clotted cream en jam (jam en clotted cream worden niet zelf gemaakt), brownies, lemoncurdcake, zelfgemaakte frambozen mousse, appel/rozijnen cake, pizza bonbons, quiche zalm, Quiche geitenkaas, eierenwrap kip en/of zalm, phinwheel spinazie/kaas (mochten er andere suggesties zijn hoor ik dat graag).

Als we dan klaar zijn met de hapjes maken ga ik de tafel dekken of als de groep groter dan 10 personen is het buffet klaarzetten om daarna onder het genot van een glas biologische prosecco en natuurlijk thee de hapjes te nuttigen.

De workshop duurt ongeveer 3.30 uur inclusief nuttigen high tea /en wordt gehouden in Lisse. Kosten van de workshop zijn €39.95 p.p. all inclusive.

Minimale aantal personen voor de workshop is 8 en maximaal 12, stuur mij een berichtje of bel me even voor meer informatie.

Aanmelden kan via het contact formulier, de verdere info krijg je dan via mail toegestuurd, voor verdere vragen kun je mij ook bellen op het volgende telefoonnummer 0611055714.

Zie je graag in Lisse om er met elkaar een gezellige high tea van te maken.